Doneren

Help ons groeien

Wat fijn dat je de Hortus wilt steunen met een gift! Groot of klein, elk bedrag is welkom.
Zo kun jij ons helpen om het verhaal van het plantenrijk, van biodiversiteit en samen leven, verder te vertellen. Steun de Hortus in haar missie zodat zij haar rol in die noodzakelijk natuureducatie kan vervullen.

 

Direct zelf overmaken? Dat kan via rekeningnummer NL19TRIO0379715120 t.n.v. Stichting Hortus Botanicus Amsterdam, o.v.v. Donatie Drieklimatenkas.

 

Word donateur
Eenmalige gift vanaf
€ 50

Agave donateur

Bij een donatie vanaf 50 euro ben je bij ons Agave donateur voor de Drieklimatenkas. Als dank ontvang je tijdens de openingsperiode een uitnodiging voor speciale rondleidingen door de nieuwe kas.

Je kunt direct doneren op ons rekeningnummer NL19TRIO0379715120 t.n.v. Stichting Hortus Botanicus Amsterdam, o.v.v. Agave Drieklimatenkas.

Eenmalige gift tussen
€ 500 - € 5.000

Orchidee donateur

Met een donatie tussen €500,- en €5000,- euro ben je voor ons een Orchideedonateur. Als dank bieden wij een naamsvermelding in Hortusmagazine en sturen wij gedurende het project uitnodigingen voor evenementen en bezoeken achter de schermen.

Een gift aan een culturele ANBI als de Hortus is fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van het inkomen betekent dat 42% of 52% belastingvoordeel. U kunt direct doneren op ons rekeningnummer NL19TRIO0379715120 t.n.v. Stichting Hortus Botanicus Amsterdam, o.v.v. Donatie Drieklimatenkas.

Meer weten over belastingvoordeel bij schenken aan een ANBI?

Reken uw persoonlijke voordeel uit
vanaf € 5.000 (ook in periodieke schenkingen)

Protea donateur

Met een donatie vanaf € 5.000,- ben je voor ons een Protea donateur. Je kunt eenmalig of periodiek schenken. Als dank bieden wij een naamsvermelding op een prominente plek in de vernieuwde Drieklimatenkas en in het Hortusmagazine, uitnodigingen voor speciale evenementen en voor de feestelijke opening in 2025.

Bij een periodieke schenking (verdeeld over 5 jaar) is het belastingvoordeel maximaal. Een schenking van € 5.000,- kost netto zo’n € 500,- per jaar. Interesse? Mail ons met je contactgegevens via donaties@dehortus.nl. Dan nemen wij contact op en zorgen wij voor de juiste documenten.

Voor meer informatie over doneren of andere manieren van samenwerken, kunt u contact opnemen met directeur Carlien Blok via 020-7025409 of sara.de.vries@dehortus.nl of onze financiele administratie frida.bloemendaal@dehortus.nl