Doneren

20 februari 2024

Behind the scenes: campagnevideo Klimatenkas

De campagnewerkgroep van de Hortus Botanicus heeft in samenwerking met een filmcrew een campagnevideo opgenomen om de verhuizing van de tropische collectie onder de aandacht te brengen.

De campagnewerkgroep van de Hortus Botanicus heeft in samenwerking met een speciaal daarvoor samengestelde filmcrew een campagnevideo opgenomen om de verhuizing van de collectie onder de aandacht te brengen. Filmregisseur Noël Loozen, production designer Hanneke Wind en cinematograaf Diderik Evers hebben geweldige beelden geschoten. We ‘zien’ de tropische planten on the road naar hun onderkomen in België.

Heb jij al één van de planten geadopteerd die straks in onze nieuwe kas komt te staan? Veel planten moeten verhuizen of krijgen een tijdelijk onderkomen. Met jouw donatie kunnen we ervoor zorgen dat dit veilig en zorgvuldig gebeurt. Zo kunnen ze worden ingepakt en beschermd tijdens de reis. Ga naar adopteereenplant.dehortus.nl voor alle laatste (campagne)updates. En deel vooral in je netwerk, want je familie en vrienden dragen de Hortus ongetwijfeld ook een warm hart toe.

Meer informatie over de nieuwe kas? Lees dit artikel.