Doneren

10 april 2023

Adopteer een plant campagne van start!

Adopteer de plant die bij je past en help ons de droom van een klimaatneutrale klas te realiseren.

De campagne

Het vernieuwen van de Klimatenkas heeft een grote impact op onze collectie. Veel planten moeten verhuizen of krijgen een tijdelijk onderkomen. Met jouw donatie zorgen we ervoor dat dit veilig en zorgvuldig gebeurt. Zo kunnen ze worden ingepakt en beschermd tijdens de reis. En met jouw hulp kunnen we de planten bij terugkomst een voedzame bodem bieden, waarin ze hun wortels kunnen strekken en deel zullen uitmaken van een prachtige en uitgebreide collectie in een nieuwe, duurzame kas, die in de zomer van 2025 zal openen.

Hoe werkt het?

Via de donatiepagina https://vanmorgen.dehortus.nl/adopteer-een-plant/ kun je symbolisch je eigen plantenmaatje adopteren. Iedere plant heeft een heel ander uiterlijk en karakter, welke spreekt jou het meest aan? Kom je er niet uit? Doe dan de matching quiz op de website. Je kunt  ons, én de plant, al helpen met een bedrag van €10.

De komende weken hangt onze Adopteer een plant campagne door de hele stad Amsterdam. Kom jij een poster tegen? Deel hem dan via je social media of tag ons, op @hortusamsterdam. Want hoe meer planten een veilig adoptiegezinnetje vinden, hoe beter!